huisje te huur Friesland, caravan, goedkoop, aanbieding

5 sterren camping

5/5

Vakantiepark Bergumermeer

Is een 5 sterren Vakantiepark en grenst aan het Bergumermeer en het Prinses Margriet Kanaal. Een paradijs voor booteigenaren, vissers, surfers, fietsers, wandelaars maar ook natuurlijk voor zonneaanbidders. Er zijn n.l. twee stranden op het Vakantiepark.

De havens

Wilt u graag de boot mee op vakantie, dan is dat geen probleem. Er zijn 2 jachthavens, een gewone haven en een passanten haven met een trailerhelling om uw boot in en uit het water te halen. Geef dit wel op tijd aan bij de receptie. 

Animatie

in de vakanties is er een animatie team en wordt er van alles georganiseerd voor de kinderen.

Watersport

Er wordt zeil les gegeven in Valken en optimisten. Ook kunt u een bootje/sloepje huren.

Het jeugdhonk

Een hangplek voor de wat oudere jeugd, met computerspellen, en een hangplek met tv.

vissen hengelsport Friesland

Prinses Margriet Kanaal

Zeer regelmatig worden er viswedstrijden georganiseerd aan het Prinses Margriet Kanaal, ook voor de junioren en vaak met leuke prijzen.

Jonas en de Walvis

In de vakanties is er een animatie team en wordt er van alles georganiseerd voor de kinderen, en omdat er ook een overdekt zwembad is en een binnenspeeltuin genaamd ‘Jonas en de Walvis’ hoeven deze zich niet te vervelen! Twee keer per dag rijdt er dan een treintje over de camping om de kinderen op te halen naar het zing en dans festijn.  

te huur stacaravan. huisje, chalet,Friesland

Het sportveld

Nieuw is het multifunctionele interactief sportveld/pannaveld waar veel sportactiviteiten worden georganiseerd. Het jeugdhonk ‘de Fuik’ is een hangplek voor de wat oudere jeugd, met computerspellen en een tv met buiten tafeltennistafels en een kleiner pannaveldje.

Meer Informatie

vakantie Friesland huren, goedkoop

Bij inchecken bij het Vakantiepark ontvangt u een welkomst tasje en de WIFI code. De wasserette heeft professionele wasmachines, drogers en centrifuges en is de hele dag geopend. Munten zijn te koop bij de receptie (incl. waspoeder). 

Midgetgolfbaan, kinderboerderij, restaurant, snackbar en een campingwinkel ontbreken niet in het rijtje.

Berg 632, Solcamastraat 30, 9262 ND
Sumar/Friesland
vakantie Friesland huren, goedkoop

Recreatie programma

Via de ‘guestfriend’ app wordt u op de hoogte gehouden van het recreatie programma en andere camping nieuwtjes, maar natuurlijk is het programmaboekje ook op te halen bij de receptie. 

Zie programmaboekje voor instructies…

Boek de perfecte vakantie bij Friesland stacaravan.nL